laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GROOT- & DETAILHANDEL IN DE GROEIMARKT VOOR DIEREN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12472 08-11-2015 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Benelux Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

De markt van luxe-artikelen voor honden en katten groeit jaarlijks. Mede ook door celebrities die het huisdier onderdeel maken van hun lifestyle.

Deze zeer luxe producten zijn veelal niet in reguliere dierenspeciaalzaken te koop en alleen via internet speciaalzaken te verkrijgen. Deze online winkel in het hogere segment heeft een internationale klantenkring en internationale websites (URL’s). De orders worden na betaling via een externe logistieke dienstverlener klaargezet en verzonden. De klantenkring is internationaal en er zijn ook diverse internationale (websites) URL’s.

Vanwege de leeftijd van de ondernemer wordt deze business verkocht. Potentiële groei en uitbouw om van uw investering een mooi rendement te behalen zijn volop aanwezig. De marges zijn goed. Op dit moment lopen er diverse acties met detaillisten en zijn er contacten met leveranciers uit VS en Australie.

Dit bedrijf is bijzonder geschikt als (online) aanvulling op dierenspeciaalzaken. Om dit bedrijf een succes te laten worden wordt van de potentiële kandidaat affiniteit met social media, commercie en logistieke dienstverlening en affiniteit met deze business verwacht.

Vraagprijs:
De vraagprijs voor de websites, de merken, contracten, de beursstand etc. is € 19.500,-.
Er is voorraad die tegen hele gunstige voorwaarden (onder kostprijs) overgenomen kan worden.