laatst bijgewerkt op: 22-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SOFTWARE VOOR GESPREKSOPNAMES CALLCENTER

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12470 24-11-2015 Dienstverlening ICT-dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 € 25.000 - € 50.000 - - - B.V.

Omschrijving

Wegens emigratie naar het buitenland zoek ik een koper voor mijn software 'vondst'; gespreksopname-software die werkt op basis van stemherkenning. Dit bleek vooral handig voor contact centers en daar is de soft- en hardware dan ook verkocht. De software draait nu 5 jaar bij twee klanten naar volle tevredenheid, waaronder één bank. Het bedrijf is kaspositief en draait zonder personeel. De investeringen in software zijn inmiddels afgeschreven, evenals de hardware. Het enige wat gecontinueerd moet worden zijn de onderhoudscontracten.

De software werkt taal-onafhankelijk.

Dit is het ideale bedrijf voor iemand die al een redelijk goed netwerk heeft in de call center branche en een uitbreiding van de portefeuille zoekt, of voor een telefonie-installatie-bedrijf. Er zijn groeimogelijkheden, maar... de concurrentie is groeiende. Echter het unieke verkoopargument is dat dit product zo is geconfigureerd dat de volledige klantbeleving perfect in beeld wordt gebracht. Inclusief wachttijd en -muziek, maar ook inclusief doorverbinden. Zo wordt er een logisch en samenhangend beeld van de klantervaring gepresenteerd, ongeacht het aantal keren dat de klant wordt doorverbonden.

De omzet is zo'n €12.000 en de helft daarvan is de bruto winst. Geen personeel, geen kantoor. Wel een heel mooie klantnaam en goede website. De risico's zijn extreem laag, de kans op succesvolle uitbouw en groei is reëel.

De software is 100% Nederlandstalig en dit is de reden waarom ik er in het buitenland niet heel veel mee kan.

Geen voorraden, geen kantoor, het maakt niet uit waar u woont.

Verkocht wordt software, hardware, klanten, prospectlijst en informatie uit onze CRM tooling.

Het overnamebedrag is bespreekbaar en hangt met name af van de afspraken na de overname (verwachting van de rol van de verkoper).