laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


VERKOCHT TOPLOCATIE RESTAURANT GOUDRIAAN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12467 27-10-2015 Horeca en Recreatie Restaurants
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - V.O.F.

Omschrijving

VERKOCHT Gelegen aan het water in Goudriaan ligt dit authentieke restaurant met het grote terras aan de voorzijde en aan de waterkant. Het rieten dak geeft dit horecabedrijf een geweldige nostalgische uitstraling. Aan het begin van het dorp Goudriaan ligt deze geweldige horecalocatie. Gelegen aan de provinciale weg, welke van Gorinchem naar de omliggende plaatsen Nieuwpoort en Schoonhoven leidt en aan het water Goudriaan, ligt dit zeer goed bekend staande restaurant.

Het 190m2 grote horecapand bied plaats aan ca. 70 gasten, maar kan gezien de ruime indeling meer zitplaatsen creëren. In zowel de wintermaanden en in de zomermaanden is dit de place to be. Het grote terras van ca. 75 zitplaatsen aan de voorzijde en de waterzijde, riviertje Goudriaan, is in de zomer een van de drukst bezochte terrassen in de Alblasserwaard.

Veel recreanten weten dit markante en goed bekend staande horecabedrijf te vinden. Binnen is nog steeds de authentieke sfeer behouden gebleven. Tevens kan de zaal worden afgesloten en apart worden gebruikt voor kleine partijen. Dit horecabedrijf is in de wintermaanden maandag en dinsdag gesloten. Echter ’s zomers is het geopend van dinsdag t/m zondag. Er zijn momenteel alleen oproepkrachten.