laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


CONCEPT IN BEMIDDELING EN VERHUUR WONINGEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12462 19-01-2016 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Deze overname betreft een bedrijf met daarin een concept inclusief wereldwijde domeinnamen, geregistreerd merk, een oude en een nieuwe (nog niet gelanceerde) website en een online historie van 9 jaar. Het gaat hierbij om een concept in de leisure / vakantie sector. Ideaal ter uitbreiding van bestaande business.

Reden van verkoop
Dit bedrijf is sinds lange tijd een nevenactiviteit en krijgt hierdoor niet de aandacht die nodig is om het tot een succes te maken.

Profiel
De nieuwe website is anderhalf jaar geleden ontwikkeld door een professioneel bedrijf en tegelijkertijd is het geheel in een nieuwe BV ondergebracht. De nieuwe website is ontworpen met de nieuwste technieken (Java en HTML5). Qua lay-out en functionaliteit is hierbij goed gekeken naar internationale concurrenten om zodoende de beste gebruikservaring te creëren.

Op dit moment is de oude (en verouderde) website nog steeds actief, met daarin het huidige aanbod. De nieuwe website behoeft nog wat aanpassingen voordat deze live kan worden gebracht.
Het merk en logo zijn geregistreerd bij BOIP en de 37 domeinnamen beslaan de gehele wereldwijde markt die als potentieel wordt beschouwd.

Overnameprijs
De overnameprijs is € 65.000,- en omvat alle aandelen van de BV, met daarin al het beschrevene, inclusief merken, domeinen, sources, documentatie, logo’s en het huidige bestand van aanbod.
De BV heeft geen schulden en geen verplichtingen, anders dan domeinregistraties en eenvoudige hosting. Ook is er geen sprake van onroerend goed of inventaris.