laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBSHOP IN AUTOMATERIALEN (DROPSHIPPING)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12456 07-10-2015 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Benelux Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - N.v.t.

Omschrijving

Wegens herstructurering van ons bedrijf bieden wij deze webwinkel aan.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in Magento consultancy, als "showcase" hebben we een aantal jaar geleden een webwinkel in automaterialen opgezet. Dit vooral om praktijk ervaring op te doen en de problemen te ervaren die onze klanten ook ervaren. Omdat er nu meer focus nodig is op het advieswerk, is de tijd gekomen om dit concept over te dragen.

Voor dit concept werken we met twee leveranciers, beide sturen de bestellingen rechtstreeks naar onze klanten (dropshipping). Zelf voorraad houden is dus niet nodig, zelf logistieke werkzaamheden uitvoeren dus ook niet.

Wat belangrijk is om te weten is dat onze leveranciers in totaal een assortiment hebben van 40.000 artikelen, hiervan staan er nu slechts 4000 online.

Verder komt alle omzet nu uit organisch verkeer (SEO) er wordt verder niets aan online marketing gedaan.

Hier liggen dus nog behoorlijk wat kansen.

Omzet:

2013 - 9400 euro
2014 - 9200 euro
2015 1-1 t/m 31-8 9500 euro

Marge is om en nabij de 25%, wat bijzonder goed te noemen is voor dropshipping.

De vraagprijs is gebaseerd op de implementatie van een serieuze Magento omgeving, aangevuld met een kleine vergoeding voor goodwil.

Wij zijn behoorlijk ervaren met Magento, maatwerk is uiteraard bespreekbaar. Denk hierbij aan het migreren van een bestaande webwinkel naar dit platform, meerdere winkels naast elkaar beheren op één platform (bijvoorbeeld B2B en B2C) en koppelingen met andere systemen.

Verdere details en statistieken zijn beschikbaar in een verkoopmemorandum, deze is beschikbaar na ondertekening van een NDA.

Mocht u interesse hebben, aarzel dan niet en reageer en wij nemen contact met u op.