laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


(BODY)FASHION AAN EEN B2B NETWERK

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12451 29-09-2015 Groothandel Groothandel in algemene textiel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Omschrijving
Verkoopnetwerk met afzet in bodyfashion via zelfstandige verkoopsters. Exclusief Nederlands distributeur van Europa’s succesvolste verkoopnetwerk met meer dan 4000 verkoopsters.
Dit concept is onderdeel van een Nederlandse groothandel die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van (body)fashion in gepaste volumes voor haar afnemers. 

Middels een sterke automatisering worden vanuit één overhead 3 verkoopkanalen bediend. Afzet vindt plaats in een sterk ontwikkeld kanaal zijnde Direct Sales, middels een netwerk van zelfstandige verkopers. Verkoopsters werken als 'zelfstandige' verkoopsters voor het merk. Ze doen zaken met de onderneming vanuit een entiteit die los staat van het merk. Dit biedt mogelijkheden voor de toekomst om op te schalen naar andere productgroepen/branches/landen. 

Beide vennoten hebben de onderneming als dusdanig ingericht dat met gerichte marketing & sales de onderneming zowel in zijn huidige vorm kan worden verbeterd, dan wel kan worden opgeschaald naar andere productgroepen/branches. Eén van de huidige vennoten kan in overleg enige tijd aanblijven voor een soepele overgang.