laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SUCCESVOLLE VESTIGING VERHUURMAKELAAR

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12450 23-09-2015 Dienstverlening Franchise
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Onze opdrachtgever is verhuurmakelaar. Zij is actief primair actief in het hogere segment van de markt en doet dit al zo’n 25 jaar. Expats zijn het hoofdbestanddeel van de doelgroep. Niet alleen is onze opdrachtgever daar succesvol mee, over dat segment is veel kennis aanwezig en is zij marktleider in de gebieden waarin zij actief is.

Vanwege persoonlijke omstandigheden is een vesting in West Brabant over te nemen. De bestaande franchisenemer is beschikbaar om bovenop de reguliere training voor een nog nader af te spreken periode beschikbaar te blijven.

De franchisenemers van deze formule werken nauw samen aan de groei van de formule, zowel in kwaliteit als in omvang. Zij hebben stuk voor stuk het vermogen om mensen samen te brengen en combineren dat met zelfstandigheid, oplossingsgerichtheid en een hoog energie niveau gericht op het bieden van een topprestatie richting verhuurders en huurders.

Als u geïnteresseerd bent dan heeft u idealiter de ambitie om actief bezig te zijn met sales en acquisitie. De formule kan u helpen snel en efficiënt een netwerk op te bouwen. U kunt zich dan direct richten op het opbouwen van een bestand van te verhuren woningen.

U bent in uw gebied verantwoordelijk voor de bemiddeling van huur en verhuur van zakelijke en particuliere woningen. Gebruikmakend van de formule brengt u huurders en verhuurders samen met nadruk op service.

De formule brengt ervaring, ondersteuning, training en vooral een bewezen systematiek in. De marketing en sales bewijzen hun effectiviteit al bij 15 andere ondernemers.