laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DIVERSE WEBSITES / WEBWINKELS

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12449 23-09-2015 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Dit portfolio bestaat uit 2 websites/webwinkels.

1) Premiumlink
Stuurt potentiële klanten naar uw website! Verkoop website inclusief 150 geregistreerde domeinnamen.
Dagelijks bezoeken honderdduizenden potentiële klanten vervallen websites. Zij komen op een lege pagina terecht en moeten hun zoekopdracht opnieuw uitvoeren. Wij registreren branchespecifieke domeinnamen met bezoekers en koppelt deze aan uw bestaande website. Hierdoor vindt 'de klant' de informatie die hij zoekt en zal het aantal potentiële klanten naar uw website aanzienlijk toenemen!

In het nieuws:
Onze start up is in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes. Zo zijn wij te vinden op diverse websites en hebben wij verschillende interviews achter de rug. Op aanvraag kunnen wij nieuwsartikelen toesturen.

Aanvragen:
Inmiddels zijn wij twee maanden actief en stijgen de aanvragen. Wekelijks krijgen wij rond de 4 a 6 aanvragen. In deze aanvragen is er meestal interesse in de koop van een branche gerelateerde domeinnaam.

Omzet en bezoekers:
Inmiddels hebben wij 7 domeinnamen verkocht tegen een prijs van 300 euro. De totale omzet is in 2 maanden tijd 2.100 euro geweest. Maandelijks krijgen wij ongeveer 600 bezoekers. De bezoekers worden gemeten in Analytics en kan per email worden opgevraagd ter bewijs. Wij hebben nog geen websites verhuurd.

Algemene voorwaarden:
Omdat onze website succesvol is gelanceerd hebben wij besloten de algemene voorwaarden te laten schrijven door een jurist. Deze zijn specifiek opgesteld voor ons bedrijf en hierdoor zijn risico's geminimaliseerd. Deze algemene voorwaarden hebben 300 euro gekost. De factuur kan eventueel ter bewijs worden overgedragen.

Kosten:
De kosten zijn enkel de registraties van de domeinnamen en de server waar de websites op gehost staan. Wij hebben deze scherp ingekocht waardoor de nettowinst tussen de 90 en 95 procent van de omzet ligt.

Verkoop:
Veelal komen de aanvragen via de website, na een aanvraag gaan wij opzoek naar een geschikte domeinnaam en brengen wij een offerte uit. Toch registreren wij ook websites die niet via aanvragen komen. Wij benaderen, per email of per telefoon, branche gerelateerde websites en doen direct een voorstel. 2 van de 7 domeinnamen zijn verkocht via deze vorm van acquisitie.

Reden van verkoop:
Wij hebben budget nodig voor lancering van een nieuwe website.

Domein Portfolio:
In ongeveer 3 maanden tijd hebben wij ons portfolio aardig uitgebreid. Momenteel hebben wij ongeveer 100 .nl domeinnamen, 50 .eu domeinnamen en ongeveer 25 overige domeinnamen.

Wij hebben een aantal domeinnamen geselecteerd omdat de gehele lijst niet in deze advertentie gepubliceerd kan worden. Uiteraard kan deze worden opgevraagd via een email.

5 .NL Domeinnamen:
Authentiekwonen.nl
Excelworkshop.nl
Fitnessfans.nl
Langewimpers.nl
Onlinevintage.nl

5 .EU Domeinnamen:
Sushibox.eu
Verandermanagement.eu
Horlogedeal.eu
Interims.eu
Navigatiesysteem.eu

5 Overige Domeinnamen:
Adsense.nu
Stocks.nu
Kansberekening.com
Netherlands.dk
Stockmarket.amsterdam


Wij bieden aan:
Website met bezoekers en omzet
Geoptimaliseerde Server met HTTPS certificaat
Beeldmerk
Facebook pagina van bedrijf = Analytics account
150 diverse domeinnamen
Uitleg document over werking website

De vraagprijs hebben wij gebaseerd op de kostprijs van de gebouwde website, het domeinportfolio en de gerealiseerde winst .

Wij willen dit project op korte termijn afsluiten. Wij hebben besloten een scherpe vraagprijs te hanteren van €7.500,-.

Analytics resultaten hebben wij beschikbaar en kunnen per mail opgevraagd worden. Daarnaast is het gehele portfolio domeinnamen ook op te vragen per email en kunnen overige vragen gesteld worden via de email.

Betaalinformatie / Leveringsinformatie:
- Prijs is excl. 21% BTW
- Betaling dient te geschieden binnen 7 dagen
- Betaling d.m.v. overboeking
- Levering websites na ontvangst betaling

2) Website verkoop en verhuur vakantiehuizen - Met omzet en bezoekers
Heeft u een vakantiehuis en wilt u meer bezoekers en daarmee meer mogelijkheden creëren om te kunnen verhuren of verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij bieden u een compleet pakket aan waarmee u uw vakantiehuis professioneel in de markt zet.

Wij bieden de mogelijkheid om een website te laten maken, van een vakantiehuis, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit doen wij aan de hand van 5 standaard lay-outs welke te vinden zijn op onze website. Wij hebben een compleet pakket ontwikkeld zodat, verhuurders of verkopers van vakantiehuizen, een alles-in-een pakket afnemen. Hierin is een complete website in opgenomen, maar krijgt de klant ook een marketingpakket met een totale waarde van ongeveer €250,- aangeboden. Dit pakket kan direct worden ingezet om promotie te maken voor de nieuwe website.

Verhuursysteem:
Ons duidelijke en overzichtelijke reserveringssysteem zorgt ervoor dat uw klanten direct en efficiënt een reservering kunnen maken voor uw vakantiehuis. Dat wil zeggen, vanaf aanmelding tot en met betaling.

Verkoopsysteem:
In de afgelopen jaren is het steeds moeilijker geworden om uw vakantiehuis te verkopen. Dit komt onder andere door het grote aanbod waardoor het niet meevalt om uw huis in het oog te laten springen. Om toch extra aandacht te vestigen op uw vakantiehuis hebben wij de mogelijkheid om een website rondom uw vakantiehuis te bouwen. Hierdoor neemt de kans op verkoop aanzienlijk toe.

Omzet:
Na een succesvolle start hebben wij besloten onze website te verkopen. Wij hebben niet de tijd én de marktkennis om deze commerciële uitdaging verder uit te baten. In 2 maanden tijd (september en oktober) hebben wij 4 pakketten verkocht met een totale waarde van €2.400,-. Vaste kosten zijn er nauwelijks waardoor een nettowinst voor belasting overblijft van €2.350,-.

Technische Kennis:
De website is semiautomatisch. Wanneer er een pakket wordt aangeschaft zal er automatisch een factuur worden verzonden en zal de klant op de hoogte worden gebracht over de vervolgstappen. De klant krijgt een formulier toegestuurd waarin een aantal gegevens moeten worden ingevuld. Bijvoorbeeld: de teksten voor de website, de domeinnaam én beeldmateriaal.

Zodra het formulier retour is zullen er vier stappen moeten worden uitgevoerd namelijk:
1. Domeinnaam registreren
2. Database koppelen aan domeinnaam
3. Bestanden op de server zetten
4. Teksten en beeldmateriaal kopiëren op nieuwe website

In totaal neemt dit ongeveer 30 minuten in beslag. Er is voor het uitbaten van deze website GEEN technische kennis nodig. Alle stappen staan in een gebruikershandleiding die bij de koop is inbegrepen.

Wij bieden aan:
Domeinnamen .nl, .com & .eu
6 geoptimaliseerde Joomla websites
Speciale Joomla Server
HTTPS certificaat
Verkoopsysteem
Verhuursysteem
Beeldmerk
Facebook pagina van bedrijf
Analytics account
Uitleg en inwerkdag op locatie

De vraagprijs hebben wij gebaseerd op de kostprijs van de gebouwde websites. Wij willen dit project op korte termijn afsluiten en willen hem daarom scherp prijzen.

Voor iedere website hebben wij € 2,000,- betaald wat totaal neerkomt op een vraagprijs van € 12.000,- exclusief b.t.w.

Betaalinformatie / Leveringsinformatie:
- Prijs is excl. 21% BTW
- Betaling dient te geschieden binnen 7 dagen
- Betaling d.m.v. overboeking
- Levering websites na ontvangst betaling