laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


CONCEPT HANDELSONDERNEMING LUXE ARTIKELEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12440 15-09-2015 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Verliesmakend - - - B.V.

Omschrijving

Betreft:
De overname van een handelsonderneming voor woonaccessoires / luxeartikelen.
Het betreft de huisstijl, webshop, lichtreclame en eventueel de inventaris.
De vestiging dient door de koper zelf te worden gekozen, er word dus geen pand bij het geheel verkocht.

Reden verkoop:
De onderneming wordt ter overname aangeboden omdat wegens uitbreiding van ons pandjeshuis welke gevestigd in dezelfde bedrijfsruimte geen ruimte en tijd meer is voor de handelsonderneming. Daarnaast zijn wij stappen aan het zetten in de vastgoedwereld. Voor de handelsonderneming is dus geen ruimte en geen tijd meer.

Profiel onderneming:
De handelsonderneming (met een herkenbare naam) straalt klasse uit. Aangezien er (luxe) artikelen en accessoires verkocht worden. De website/shop welke in totaal € 14.000 gekost heeft draait op een door een webbureau ontwikkeld en zeer degelijke CMS. De webshop bevat onder andere iDeal maar ook mogelijkheid om met bitcoins te betalen, een filtermenu, quote van de maand/dag, sterren beoordelings reviews, enz. Kortom, een zeer professionele website.

Bij het concept worden illustrator werkbestanden van de huisstijl/logo geleverd welke gecreëerd door een reclamebureau. Ook heeft een van de bekendste lichtreclame fabrikant van Nederland het logo
in '3D' gecreëerd en bevestigd aan ons bedrijfspand. Deze kan tevens worden overgenomen.

Overnameprijs:
De concept is verkoopklaar en kan te allen tijde worden overgedragen. Het concept is ideaal voor iemand die via de detailhandel het ondernemerschap verkiest en gelijk professioneel naar voren wilt komen. De koper mag zelf kiezen of deze de BV rechtsvorm wilt over nemen of enkel het concept. De BV heeft geen schulden en heeft geen slechte naam, alles is betaald.

De vraagprijs voor het concept, huisstijl/logo, webshop, Social media waaronder Facebook (2500 likes), Twitter (4000 volgers) en Pinterest, de lichtreclame en natuurlijk de goodwill betreft €15.000

Wanneer gewenst mag de inventaris tevens worden overgenomen tegen een scherpe prijs.