laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


PLATFORM MOBILE WEBSITES - ABO MODEL

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12429 17-11-2015 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Verliesmakend - - - B.V.

Omschrijving

Start-up met groot groei potentieel. Platform met ca. 1.000 freemium users. Geen personeel en wegens gebrek aan tijd te koop. Kant-en-klaar software platform met users. Gebouwd in Drupal. Belangrijkste investering voor succes: tijd, marketing en continu development. Vanwege freemium model nog geen omzet/verlieslijdend. Interessant voor jonge, gedreven, creatieve ondernemer met visie op hoe zich de markt voor MKB - Mobiel zich ontwikkelt.

Over ons:
Het team van MOPACT gelooft vooral in de kracht van eenvoud. Wij vinden het belangrijk dat je met gemak ons product kan inzetten om te communiceren met jouw doelgroep. Iedere mobiele inspanning moet leiden naar een beter resultaat. Of dat nu meer omzet, meer goodwill of meer service betekent. Dat laten we aan jou over.

Vanuit die filosofie van eenvoud is MOPACT bedacht, ontwikkeld en getest. MOPACT geeft het no-nonsens antwoord op de groeiende vraag: hoe ontwikkel ik snel en betaalbaar een professionele mobiele site? Wacht niet langer en begin vandaan nog met het creëren van mobiel impact, of zoals wij het graag zeggen: creëer MOPACT!

Tags (trefwoorden)
Startup | mobiele websites | platform | te koop