laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


PARTNER / DIRECTEUR / MANAGER

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12428 18-08-2015 Dienstverlening Franchise
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

De Businessclub heeft al meer dan 20 jaar overzicht op de actieve marktplaats van discrete bedrijfsovernames. Actueel: de discrete markt van babyboomers met kerngezonde bedrijven met opvolgingsproblemen.

U kunt als aspirant-partner van de Businessclub geheel vrijblijvend zonder verplichtingen mee op overnamepad. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen het bedrijf zelf over te nemen met of zonder compagnon. Neemt u een bedrijf over met de Businessclub dan krijgt u naar keuze de leiding of een functie die u verkiest en natuurlijk een aandelenpakket. Wanneer u het bedrijf zelf overneemt betaalt u de Businessclub een relatief lage courtage.

U dient wel over een eigen kapitaal te beschikken van € 50.000, - zodat het geen teleurstelling wordt als u voor een prachtige overname staat. Er is genoeg over te nemen maar een bedrijf moet na elke overname gemanaged worden. Wij zoeken een business partner want geen partner betekent "geen overname".

Deelnemer worden in het Businessclub-team is eenvoudig en zonder verplichting. Instappen hoeft niet eens. U gaat pas participatie beslissingen nemen na een ruime vrijblijvende inwerkperiode.
Natuurlijk moet het klikken en moeten er raakvlakken zijn, daarna gaat u als aspirant-partner geheel vrijblijvend zonder verplichtingen mee op overnamepad. Op het moment dat zich een mooie overname aandient kan men vrijblijvend beslissen om als partner deel te nemen. Of het bedrijf zelf over te nemen.

Wanneer er een lucratieve overname door de Businessclub plaats vindt wordt er vergaderd en kunt u beslissen deel te nemen of de volgende overname af te wachten. Intussen leert u de Businessclub formule goed kennen. Tijdens de inwerkperiode die voorafgaat aan een eventuele deelname in een overname; worden recente overnames, bemiddeling, ontwikkelingen en verkopen behandeld. Wij richten ons al geruime tijd op de babyboomgeneratie als doelgroep. Daar zijn in de "stille" overnamesfeer, steeds meer "parels" over te nemen, met een laag risicogehalte tegenover een mooie winstverhouding. Om na de inwerkperiode deel te nemen in een overname kunt u vrijblijvend beslissen over de grootte van uw aandeel vanaf € 100.000, -. Het overige deel wordt door de andere partners ingelegd. Na de overname krijgt u het toezicht en controle op en over dat bedrijf en een uitstekend salaris tot het bedrijf weer wordt verkocht.

Doel; de aandelen van het bedrijf doorverkopen tegen de dan bereikte waardevermeerdering.

Reageer en vraag onze informatie aan.