laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


LICENTIENEMERS SUCCESVOL SOCIAL MEDIA CONCEPT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12421 27-07-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Onderneming met reeds succesvolle marktintroductie van Social Media concept ten behoeve van het MKB.

Bedrijf staat aan vooravond van verdere landelijke uitrol van haar inmiddels bewezen concept. Internationale expansie behoort tot de mogelijkheden.

Door de snelle groei van social media en de beperkte tijd en mediakennis van de gemiddelde MKB ondernemer is er een concept ontwikkeld waarmee mkb ondernemers social media kunnen inzetten, zonder dat dit de ondernemer veel tijd kost of dat er specifieke kennis voor nodig is.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en heeft samen met een gevestigde investeerder plannen tot verdere groei gemaakt. De intentie bestaat om door middel van een netwerk van regionale licentienemers het concept uit te rollen. Vereist is dat de licentienemer de commerciële werkzaamheden uitvoert die nodig zijn voor het succesvol uitbouwen van de organisatie.

De licentienemer heeft een ondernemende en commerciële drive en toont een hoge mate van betrokkenheid en empathisch vermogen naar de klanten. De licentienemer is verantwoordelijk voor de verkoopresultaten in zijn/haar regio en onderhoudt regelmatig klantcontact.

De volgende kernwoorden zijn van toepassing: commercieel, communicatief sterk, affiniteit met MKB en media, klantgericht, resultaat gericht, gewend om targets te halen, etc.

De licentienemer kan zich volledig focussen op de verkoop van de dienstverlening in zijn/haar toegewezen regio, terwijl op de achtergrond door de centrale organisatie de dienstverlening wordt uitgevoerd. Naast de dienstverlening wordt ook de financiële administratie verzorgd.

De licentienemer wordt intensief getraind en gecoacht in de laatste ontwikkelingen binnen social media en ondersteund bij zijn/haar commerciële activiteiten.

Goede verdiensten zijn mogelijk en gebaseerd op behaalde resultaten.
De licentiekosten bedragen initieel € 10.000,-.