laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


INTERIEURBEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12415 22-07-2015 Detailhandel Non-Food Meubelen
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Ter overname aangeboden wordt dit interieurbedrijf in Noord-Oost Brabant. De huidige eigenaar wil zich richten op nieuwe activiteiten en heeft daardoor te weinig tijd om zijn interieurbedrijf de volle aandacht te geven.

Het interieurbedrijf bestaat reeds vele jaren en heeft een gevestigde naam opgebouwd. De onderneming is aangesloten bij een inkoopcollectief. Hierdoor is het in staat een hoogwaardig assortiment te voeren.

De activiteiten van de onderneming richten zich met name op:
- De verkoop en het leggen van vloeren en tapijt.
- De verkoop en het hangen van gordijnen en andere raamdecoratie.

Geprognosticeerde omzet voor 2015 bedraagt € 400.000.
Geprognosticeerd nettoresultaat voor 2015 bedraagt € 80.000 (voor beloning eigenaar) Naast de eigenaar is er 1 persoon op oproepbasis (geen vaste arbeidsovereenkomst) werkzaam.

Het bedrijf is gevestigd in een representatief winkelpand aan een doorgaande weg. Het winkelpand / showroom heeft een kwalitatief hoogwaardige en eigentijdse inrichting. Het pand is gekoppeld aan een woning. Het winkelpand (eventueel tezamen met de woning) kan zowel worden gehuurd als gekocht. Diverse opties zijn bespreekbaar.

De verkoper is bereid de eerste periode (1 tot 2 jaar) de koper te blijven ondersteunen. Dit is een ideale kans voor bijvoorbeeld een echtpaar / stel door de mogelijkheid van winkel aan huis.