laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MBI VOOR REGIONAAL MARKETING CONCEPT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12406 21-07-2015 Dienstverlening Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Het regionale marketing concept richt zich op een groep lokale ondernemers (retail, mkb, zzp-ers), het verenigingsleven en de lokale overheid met als doel de onderlinge saamhorigheid en verbondenheid te versterken.

Dit vertaalt zich in betere commerciële resultaten voor de aangesloten ondernemers. Het concept heeft de pilotfase goed doorstaan en de resultaten zijn veelbelovend.

Wij zijn op zoek naar een manager met de volgende achtergrond: bij voorkeur een 'oud' ondernemer met seniore uitstraling en overwicht, woonachtig in omgeving Zuid-Holland. Kennis van de retailbranche is noodzakelijk. Deze manager zal ondersteund en gefaciliteerd worden om het concept te implementeren op lokaal niveau.

Er wordt een eigen inbreng gevraagd van ca. € 20.000. Dit is bestemd voor werkkapitaal. Het is mogelijk met dit concept een goed ondernemersinkomen te realiseren. De investering verdient zich snel terug