laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GOEDLOPENDE DAMESMODEZAAK (IN NH)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12405 21-07-2015 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een goedlopende en gerenommeerde winkel op het gebied van sportief klassieke en trend-volgende damesmode.

De winkel is gevestigd in een huurpand op een zeer goed bereikbare locatie in (recentelijk geheel gerenoveerd) goed functionerend wijkwinkelcentrum in een bekende, grotere stad in de kop van Noord-Holland. De klanten (waaronder veel vaste) komen uit de stad, maar ook uit de omliggende regio.

De omzet in 2013 bedroeg ca. € 240.000,- Naast de eigenaar, die parttime binnen de onderneming actief is, zijn twee medewerkers in loondienst. De onderneming wordt ter overname aangeboden, omdat de eigenaar zich op andere activiteiten wenst te richten.

De winkel is (vooral) geschikt voor een persoon met enige kennis en/of ervaring, die het ondernemerschap vanuit een solide basis wenst aan te gaan. Op basis van nieuwe impulsen zijn er vele mogelijkheden om de omzet verder te verhogen.

Gezien het feit dat de onderneming vanuit een eenmanszaak wordt gedreven, betreft het een activatransactie. De overnamesom bestaat uit:
1) de waarde van de inventaris,
2) een (relatief) beperkt bedrag aan goodwill obv de omzet- & resultaatpotentie (incl. website) en
3) de inkoopwaarde van de aanwezige voorraden.