laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


UNIEK RESTAURANT/TERRAS IN ZUID-LIMBURG

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12387 22-06-2015 Horeca en Recreatie Restaurants
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Limburg Aandelentransactie Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Ter overname aangeboden wordt dit goedlopende steakhouse in een unieke entourage op een A locatie met veel toerisme.

Het restaurant is begin 2015 volledig gerenoveerd met een compleet nieuw interieur.

Verder is er nieuw terrasmeubilair gekocht. Hierdoor heeft het restaurant ook een goede bezetting op dagen van mooi weer.

Tevens beschikt het restaurant over een ijsvitrine waaruit Italiaans ijs wordt geschept. Ook deze vitrine is volledig nieuw en is pas recentelijk in gebruik. Dit is een leuke extra omzetgroep in de zomermaanden.

Ook de keuken is begin dit jaar gerenoveerd. Naast de huidige exploitatie biedt het restaurant enorm veel potentie i.v.m. de vele activiteiten en stromen van toerisme in de stad waar het restaurant gelegen is. De gemeente hier is erg actief met het ontplooien van leuke festijnen en activiteiten in hun stad, wat een positieve uitvloeiing heeft op de horeca in de stad.

Bovendien is het pand een officiële trouwlocatie en biedt het ook mogelijkheden voor feesten en partijen.

Vanaf de heropening draait het restaurant met winst en worden omzetten van € 20.000 a € 30.000 per maand gerealiseerd.

Omzetpotentie in de vakantieseizoenen (zomervakantie en kerstvakantie): ca. € 40.000 a € 50.000 per maand.

Huur: € 2000 per maand (!)

Aangeboden wordt door beide compagnons, die ieder 50% van de aandelen bezitten: 100% van de aandelen van de BV voor € 90.000 goodwill, inventaris en voorraden (*) ((*) nader te bepalen).

En tevens zal de overname kandidaat de verplichting hebben tot overname van € 65.000 aan lopende leningen a 4% rente, betrekking hebbende op de recentelijke extra investeringen in het interieur, terrasmeubilair en de keuken v/h restaurant.

De aandelen worden ter overname aangeboden omdat één van de compagnons de exploitatie niet kan combineren met zijn ander bedrijf, dat op afstand is gevestigd.

Overname van 50% van de aandelen (van 1 compagnon) is bespreekbaar, mede als ook een constructie om de lening (of een deel daarvan) voor een nog te bepalen periode te laten doorlopen.

Eventuele andere constructies zijn bespreekbaar.
Dit restaurant is geschikt voor:
1) Iemand met (management) ervaring in de horeca, die een actieve rol wil bekleden in het restaurant (chefkok en/of gastvrouw/gastheer)
2) Iemand die wil investeren en meedenken om de mogelijkheden en potentie van het restaurant optimaal te benutten (beperkte activiteit).
3) Een investeerder.