laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


CREPE MOBIEL ALS FRANCHISENEMER OF -GEVER

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12379 09-06-2015 Horeca en Recreatie Franchise
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden wordt dit super leuke concept inclusief website en menukaarten. Dit super leuke concept is beschikbaar voor een creatieve ondernemer.

Er zijn twee mogelijkheden waaronder:

Optie 1:
U koopt het hele concept, exploiteer de huidige stand en wordt op den duur zelf franchise gever. Het verdienmodel zit in het bezoeken van onder andere festivals, pure markten, braderieën of op uitnodiging bij bedrijfsborrels verjaardagen etc. Hier kunt u uw creativiteit al de vrije loop laten.

De omzet per dag is plusminus € 1.000.- met zeer minimale kosten.

Het overnamebedrag voor deze optie is eenmalig € 25.000.- hiervoor krijgt u het concept, inclusief POS materiaal en de website met een volledig gebouwde crêpe kar met drie koelingen, twee crêpe platen, alles op gas compleet nieuw! Deze wagen is aangedreven door een brommer (geen helmplicht) waarbij de klassieke opbouw is gebruikt van een Lambretta en de onderbouw van een nieuwe vespa (meer foto's op aanvraag) alles is getest en compleet werkend.

Optie 2:
Wordt franchise nemer met lage instapkosten en verdien je geld als eigen baas, de instapkosten, inclusief de crêpe kar bedraagt € 3.500,-

De kar zal je zelf moeten verzekeren en laten onderhouden en deze krijg je in bruikleen voor een periode van 2 jaar. De maandelijkse kosten zijn €750,- per maand. Dit is inclusief website en POS materiaal.

Bij het franchises krijgt u het alleenrecht voor een bepaalde regio. Dit kunnen grote steden en of bijvoorbeeld een deel van de provincie zijn.

Heeft u interesse in één van de twee opties reageer dan en wij nemen contact met u op.