laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SALES MANAGER INKOOPGROEP (MBI-ER)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12378 09-06-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Bent u een slagvaardige accountmanager of sales manager (geweest) en op zoek naar een nieuwe uitdaging die volledig past in de nieuwe economie? Dan is dit uw kans.

Een inkoopgroep die nationaal en internationaal opereert is op zoek naar mede-ondernemers met kennis en ervaring in een specifieke branche (bijvoorbeeld in de wellness, agrarisch, horeca, retail, industrie sector). Vanuit deze ervaring realiseert de sales manager inkoopvoordelen voor zijn/haar MKB-klanten. Als sales manager ben je hèt gezicht van onze organisatie welke meer biedt dan uitsluitend (goede) inkoopvoordelen.

Deze onderneming heeft met leveranciers zeer goede, langlopende prijsafspraken gemaakt welke een-op-een worden doorgelegd naar klanten. Deze besparingen zijn bovenmatig en spreken iedere ondernemer aan. Dus je kunt als compagnon rekenen op een solide verdienmodel.

Naast het realiseren van inkoopvoordelen zijn de klanten lid van een netwerk (online community). In dit netwerk is de branche specialist de bindende factor voor ondernemers en biedt de organisatie meer dan inkoopvoordelen. Deze community kan voor diverse doelen ingezet worden nl. kennisoverdracht, uitwisselen van ideeën, enz.

De ideale MBI kandidaat is een ervaren accountmanager die succesvol is in een specifieke branche, de taal van de ondernemer spreekt en weet welke behoeften er bij hen leven. Op basis daarvan dient de kandidaat de ondernemer te kunnen overtuigen van de solide samenwerkingsbasis, zodat de ondernemer ‘aansluit’ en de legio voordelen ervaart.

U koopt, als mede-eigenaar, een belang in de onderneming.