laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


INKOOPORGANISATIE HEEFT MBI MOGELIJKHEDEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12376 09-06-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Bent u een ondernemer en op zoek naar een nieuwe uitdaging die volledig past in de nieuwe economie? Dan is dit uw kans.

Facilitaire inkoop is voor veel ondernemers een kostenpost waar veel geld in omgaat. Elke euro die kan worden bespaard is immers 100% toegevoegde winst. Inkopen van energie, verzekeringen, telecom, afval diensten e.d. vergen soms wel 50% van het totale inkoopbudget, waarop tot wel 20% kan worden bespaard. Een inkoopgroep die nationaal en internationaal opereert is op zoek naar mede-ondernemers die, als onderdeel van het entrepreneurial team, de onderneming vorm geven.

De onderneming heeft met leveranciers zeer goede, langlopende prijsafspraken gemaakt welke een-op-een worden doorgelegd naar klanten. Deze besparingen zijn transparant en spreken iedere ondernemer aan. Dus je kunt als compagnon rekenen op een solide verdienmodel.

Naast het realiseren van inkoopvoordelen zijn de klanten lid van een netwerk (online community). In dit netwerk is de onderneming de bindende factor voor klanten en biedt deze meer dan inkoopvoordelen. Deze community kan voor diverse doelen ingezet worden nl. samenwerking, ontwikkeling financiering, product, kennisoverdracht, uitwisselen van ideeën, enz.

De kandidaat dient de taal van de ondernemer te spreken en weet welke behoeften er bij hen leven. Op basis daarvan dient de kandidaat de ondernemer te kunnen overtuigen van de solide samenwerkingsbasis, zodat de ondernemer ‘aansluit’ en legio voordelen ervaart.