laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBSHOP IN SPORT - EN LIFESTYLE ARTIKELEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12374 30-09-2015 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van trendy Sport en Lifestyle artikelen. Deze jonge onderneming is gestart in 2013 en heeft 8 webwinkels. De onderneming is in een BV opgezet.

De ondernemer heeft er voor gekozen om per product een aparte webshop (URL) op te zetten. Door deze opzet zijn de producten beter te vinden via de zoekmachines. De groei is sterk in aantallen, bezoekers en omzet. Er is gekozen voor verkoop omdat de ondernemer van mening is dat verdere groei beter gerealiseerd kan worden indien de onderneming, hetzij aansluit bij een bestaande webwinkel / onderneming of gestuurd wordt door een sterkere marketing organisatie. Er is sinds de oprichting heel veel werk besteed aan de ontwikkeling van de 8 webshops die nu dan ook compleet zijn. De volledige infrastructuur werkt naar zeer grote tevredenheid.

Overgedragen worden de webshops, het concept, het klantenbestand en indien wenselijk de voorraden.

De overnameprijs ligt rond de € 70.000,- bij totale overname. Indien men zonder voorraad wil overnemen ligt de overnameprijs rond de € 40.000,-