laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


UITZENDBUREAU VOOR PROMOTIEWERK EN HOSTESSES

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12364 18-05-2015 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Minder dan € 25.000 - - - B.V.

Omschrijving

Het uitzendbureau voor evenementen- en promotiepersoneel bestaat sinds 2013, en heeft is in haar twee jarig bestaan uitgegroeid tot een bureau met een grote verscheidenheid van opdrachtgevers en een personeelsbestand van ongeveer 1500 personen uit het hele land. Om een volledig flexibel personeelsbestand te hebben is er gekozen voor een combinatie van ZZP’ers en een payrollbedrijf.

De opdrachten kunnen eenvoudigweg worden onderverdeeld in twee verschillende categorieën. Het merendeel van de omzet wordt behaald met de hostess service, waarbij het bureau hostesses aanlevert voor beurzen in Nederland en incidenteel ook voor België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast levert de onderneming promotiepersoneel voor uiteenlopende promotionele activiteiten in Nederland. Deze werkzaamheden variëren van flyeractiviteiten tot en met het promoten van een bekend biermerk in 12 Nederlandse bioscopen.

Er wordt op dit moment een kantoorruimte gehuurd, maar het bedrijf is dusdanig ingericht dat het werk ook makkelijk parttime vanuit huis kan worden uitgevoerd. Mede hierdoor kunnen de vaste kosten laag worden gehouden. De werkzaamheden bestaan uit de acquisitie, voorbereiden van opdrachten en de boekhouding. De personeelsadministratie zijn door de samenwerking met een bekend Payroll bedrijf volledig uit handen zijn gegeven.

Het bedrijf is uitermate geschikt om parttime vanuit huis of een andere locatie uit te voeren. In de afgelopen jaren is het bedrijf ook op die manier gerund. Ook zou de onderneming met haar bekende handelsnaam en diverse klantenbestand een goede aanvulling kunnen zijn voor een bestaand bureau.

De overname omvat het volgende:
- Professionele website met zeer goede SEO posities op relevante zoektermen.
- Bekende handelsnaam met gelijknamige .nl domeinnaam
- Gelijknamige BV zonder schulden
- Bestaand klantenbestand van +/- 100 verschillende bedrijven.
- Flexibel personeelsbestand met circa 1500 medewerkers uit het hele land.

Rechtsvorm: BV
Indicatie Jaaromzet: 80.000 euro (exclusief 21% btw)
Personeelskosten: 60% van de omzet
Marketingkosten: 8.000 euro
Bedrijfskosten: 5.000 euro (software, telefoon, hosting, postadres, accountantskosten)
Winst Indicatie: 20.000 euro

Tags (trefwoorden)
te koop | overdracht | uitzendbureau | promotiewerk