laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DASHBOARD CAMERA WEBSHOP

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12360 11-05-2015 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - N.v.t.

Omschrijving

Ter overname aangeboden: Dashboardcamerawinkel.nl

Deze webshop is voor ons een relatief klein bedrijfsonderdeel en omdat wij onze focus voortaan richten op andere projecten op het gebied van beveiliging, zijn wij voornemens de verkoop van dashboard camera’s te beëindigen.
Momenteel zijn wij exclusief importeur van het beste dashboard camera merk op de markt. Het betreft een beursgenoteerde Koreaanse producent in het hoogste segment.
Onze dashboard camera’s onderscheiden zich van andere dashboard camera’s door de constante en uitstekende kwaliteit van de opnames, het gebruiksgemak, de degelijke behuizing en de stevige bevestiging. De camera’s zijn bewezen de meest storingsvrije camera’s op de markt, tevens zijn het de meest energiezuinige camera’s, wat de opnametijd in de parkeerstand enorm verlengt ten opzichte van iedere andere dashboard camera op de markt.

Wij versturen en verwerken de bestellingen via onze eigen website binnen 24-uur en werken tevens met 9 dropship afnemers (webwinkels).
Naast een professionele webshop (ccvshop) met alle mogelijke betaalopties, bieden wij de huidige voorraad met een waarde van ruim € 9.000,- , alsmede het exclusieve importeurschap van dit hoogwaardige dashboard camera merk aan. Het is ook mogelijk om alleen het importeurschap en de bedrijfsactiviteiten van ons over te nemen. U kunt dit merk dan bijvoorbeeld toevoegen aan uw huidige assortiment en webshop.De webshop is actief op de diverse social media en heeft daarbij een groot aantal volgers.

Wij zullen serieuze kandidaten ter goedkeuring voor het importeurschap voorstellen bij de Koreaanse producent.