laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WERVING & SELECTIE BUREAU IN DE MEDISCHE BRANCHE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12277 09-02-2015 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Een werving en selectiebureau gericht op tandheelkundig en medisch personeel en inmiddels al 7 jaar actief in de markt. Mijn werving en selectie bureau staat in de top 3 van de bureau's waar tandartspraktijken hun opdrachten uitzetten om personeel te vinden.

De verkoop bestaat uit de goodwill, klantenbestand van ruim 3500 praktijken door heel Nederland, een kandidatenbestand van ruim 5500 werkzoekenden op het gebied van de tandheelkunde en huisartsenpraktijken, een professioneel recruitementprogramma (Otys), website en de naamsbekendheid.

Verkoop is exclusief kantoorpand.

Ik heb dit bedrijf in deze 7 jaar alleen gerund om persoonlijke redenen en het als alleenstaande moeder altijd naast mijn kinderen kunnen doen. Met weinig inzet heb ik goede omzetten weten te behalen.

Er zit nog een gigantische groei in deze business en voor de ondernemer met enthousiasme en spirit is er snel een grote omzet te behalen.

Om persoonlijke redenen heb ik besloten om te stoppen met dit bedrijf.

Uiteraard zal ik de nieuwe eigenaar ,indien gewenst, begeleiden met het recruitement programma en de uitleg over het bedrijf.

Ik heb een professionele waardebepaling laten uitvoeren door een extern bedrijf en de verkoopprijs voor dit goedlopende en makkelijk over te nemen bedrijf is vastgesteld op € 56.000 kk.