laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DINE ONLINE RESTAURANTGIDS (TE VERGELIJKEN MET IENS, COUVERTS)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12271 29-01-2015 Dienstverlening Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Overijssel Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Dine Online is een online restaurantplatform waar restaurateurs en potentiële gasten elkaar kunnen vinden. Consumenten kunnen zich online oriënteren op het restaurantaanbod onder andere aan de hand van reviews, aanbiedingen, blogs, foto's, menukaarten. Daarnaast zijn er nog enkele extra's zoals chef-kok-recepten en vacatures. De site biedt op termijn ook een online reserveringsmogelijkheid. Verder moeten unieke en vernieuwende concepten een nieuwe dimensie geven aan het uiteten gaan voor zowel de particuliere als zakelijke gast.
Momenteel zien we onze lage overhead kosten, getoonde interesse in onze vernieuwende concepten (op basis van marktonderzoek) en de prijs van ons product als groot voordeel op de concurrentie. Het verdienmodel bestaat uit abonnementsgelden, reclame-inkomsten, inkomsten uit vernieuwende uiteten-concepten en inkomsten uit online reserveren.
De strategie is vrij uitgebreid en spits zich toe op de beide verschillende doelgroepen (restaurateur en gast), waarbij verder ook weer nadere onderverdelingen zijn gemaakt. Dit is uitgebreid uitgewerkt in het businessplan. Meer informatie hierover op aanvraag.

Website: www.dine-online.nl