laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


INKOOP-ONDERNEMING GOUD/EDELSTENEN MET TWEE VESTIGINGEN OP HUURBASIS IN AMSTERDAM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12266 16-01-2015 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Verkocht wordt; inventaris, goodwill en klantenbestand.

Locatie
Het bedrijf handelt vanuit twee locaties in Amsterdam. Een winkel wordt gehuurd van de eigenaar, de andere locatie wordt gehuurd van een derde partij. Beide winkels zijn netjes ingericht, met speciale aandacht voor de veiligheid: personeel wordt gescheiden van het publiek d.m.v. kogelvrij glas. De inrichting en veiligheidsmaatregelen zijn eigendom van de onderneming.

Internet
Het bedrijf bezit en exploiteert een aantal websites en heeft een geoptimaliseerde internetstrategie om te verschijnen in de top van de zoekpagina's wanneer mensen zoeken naar het verkopen van goud/sieraden en gerelateerde zoekopdrachten.

Klanten
Het bedrijf beschikt over een database met ongeveer 17.000 klanten. Hierin staan vermeld de namen, adressen, geslacht en leeftijden. Meer dan 40% van de klanten is al een keer eerder geweest in het verleden. De internetstrategie is het tweede grootste klant kanaal voor het bedrijf.

De eigenaar is dit bedrijf in 2000 begonnen en heeft het in de loop van de jaren verder uitgebouwd.

Om een soepele overgang te vergemakkelijken is de eigenaar bereid een periode de nieuwe eigenaar te ondersteunen, zo gewenst.

Besloten is de Amsterdamse vestigingen te verkopen omdat ze samen winstgevend zijn en eigenaar het liefst alleen in Utrecht doorgaat.

Eigenaar werkt 1 dag per week in vestiging. 3 part-time medewerkers.