laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


LUXE BRUIDSWINKEL IN DE ALGARVE, PORTUGAL

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12258 07-01-2015 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Spanje Overig minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Een luxe, moderne en ruime bruidswinkel ter overname in de Algarve, Portugal.

Vanwege persoonlijke omstandigheden moeten wij helaas afstand doen van onze goedlopende bruidszaak en vertrekken wij terug naar Nederland. Deze inslag heeft als gevolg dat wij de verkoopprijs hebben verlaagd van € 80.000 naar € 59.500

De bruidszaak is volledig ingericht en bevat een zeer uitgebreide, gevarieerde collectie bruidsjurken, galajurken en trouwpakken. Ook bruidslingerie, schoenen voor zowel bruid als bruidegom en bruidsaccessoires zijn aanwezig.

De winkel is zeer ruim opgezet, circa 200 m2, met een luxe, moderne maar comfortabele inrichting. De zaak bevindt zich in een ruim, nieuw huurpand (eventueel kan men woonruimte huren boven de winkel). Het volledige interieur en inboedel behoren aan de zaak.

Het betreft een jonge, goed lopende onderneming met een positieve, stijgende groei. Wij hanteren namelijk een uniek concept: luxe, hoge kwaliteits bruidsjurken, die de bruid kan aanpassen naar eigen wens, dit betekent dat elke bruid de droomjurk bij ons kan vinden!

Daarnaast hebben wij een zeer mooie (trouw) pakkenlijn van een exclusief Portugees merk, Arax Gazzo met bijbehorende lijn van moderne trouwschoenen. De pakken zijn van uitstekende kwaliteit en staan bekend om de gedetailleerde afwerking.

De bruidszaak bevindt zich op een zeer gunstige locatie, direct aan een van de meest belangrijke wegen van de Algarve, op slechts 5 min, afstand van het strand.

Onze cliëntèle bestaat uit zowel nationale als internationale klanten. Onze collectie is daarom ook zeer ruim en internationaal opgezet.

Wij hebben een zeer positieve subsidie kunnen regelen wat het ondernemen nog leuker maakt.
Een fantastische zaak met een heel veel toekomst perspectief!

Voor meer informatie en foto's van de zaak kunt u contact opnemen.