laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MODIEUZE SCHOENENZAAK PROVINCIE UTRECHT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12248 19-11-2014 Detailhandel Non-Food Schoenendetailhandel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Wij bieden te koop aan als adviseur een mooie schoenenzaak in de provincie Utrecht in een middelgrote stad met regio functie in de buurt van Vinkeveen.
Deze schoenenzaak onderscheidt zich in de markt door de uitgekiende moderne modellenlijn voor zowel heren als dames. Het aanbod is tot stand gekomen door het opbouwen van een productenpallet van elkaar aanvullende en gerenommeerde leveranciers.
De klantenkring komt speciaal naar deze winkel toe vanuit de weide omgeving. Voor een speciale schoen en een stuk gezelligheid stapt men makkelijk naar binnen. De winkel is gelegen in een druk winkelcentrum waar de klant ook zijn dagelijkse boodschappen kan doen.
Naast de moderne collectie schoenen verkoopt het bedrijf ook accessoires die bij de schoencollectie past. Met het gebruik van automatisering is er een klantendatabase opgebouwd die regelmatig wordt gebruikt voor print reclame of digitale reclame.
Een ruime overzichtelijke winkel van 75 m2 waarvan vanaf 2 zijden een duidelijke etalage is van bij elkaar wel 20 m. direct daaraan zit het magazijn van ca. 15 m2 en daarachter een pantry en toilet. Alles netjes ingericht en van alle gemakken voorzien.
Deze onderneming bestaat al 15 jaar op deze plek en de ondernemers hebben de keuze gemaakt om een andere uitdaging aan te gaan. De vorm waarin de onderneming opereert is als eenmanszaak. De omzet die gerealiseerd wordt is ca. € 250.000,- op jaarbasis.
Bespreekbaar is overname van de inventaris, de voorraad en het lopende huurcontract tot juli 2017 met optie tot verlenging. Huurprijs is incl. servicekosten ca. € 25.000 per jaar. De inventaris, voorraad en klantendatabase kent een waarde van ca. € 75k.
Verschillende vormen van overname zijn bespreekbaar, dus mocht u ideeën hebben over de invulling neem gerust contact op. Er zijn 2 medewerkers (op oproepbasis) werkzaam.