laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


EXPLOITANT IN GROOTFORMAAT BUITENRECLAME

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12247 14-11-2014 Dienstverlening Reclamebureaus
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Omschrijving
Een mediabureau met als product grootformaat advertenties op leegstaande winkelpanden. Ontstaan als tijdelijke oplossing voor storende leegstand in winkelgebieden en als alternatief voor bestaande buitenreclame. De eerste en inmiddels de grootste partij in deze branche en een serieuze concurrent voor gevestigde bedrijven in outdoor reclame.

Werkend voor grote (nationaal bekende) merken op locaties door heel Nederland. Grote vastgoedportefeuille (inkoop) door heel Nederland. Fungeert als intermediair tussen mediabureaus, adverteerders, makelaars en vastgoedeigenaren. Bedrijf heeft een reeds opgebouwde en geregistreerde naam, inclusief professionele huisstijl en dito website en is instapklaar.

Kerncijfers
In 2013 zijn landelijk 42 winkelgevels ingezet als reclamemedium met een totale omzet van € 150.000. Er kan salaris worden uitgetrokken voor twee personen, maar de grootste kans zit hem in de expansiemogelijkheden. Niet alleen in Nederland liggen nog volop uitbreidingsmogelijkheden, ook in België en Duitsland.

Reden verkoop
Twee huidige eigenaars hebben focus op andere activiteiten en daardoor geen tijd om onderneming uit te breiden.

Profiel koper
Commerciële ondernemer met bij voorkeur achtergrond in vastgoed en/of reclame/marketing/signing die zich met veel energie in een mooie onderneming wil storten.