laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GROOTHANDEL IN EXCLUSIEVE DIERENBENODIGDHEDEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12238 06-11-2014 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Groothandel en detailhandel in nichemarkt voor dierenspeciaalzaken en aanverwante artikelen.

Deze online winkel in het hogere segment heeft een internationale klantenkring en internationale websites (URL's). De orders worden na betaling via een externe logistieke dienstverlener klaargezet en verzonden.

Deze markt van luxe-artikelen voor honden en katten groeit jaarlijks. Mede ook door celebrities die het huisdier onderdeel maken van hun lifestyle. Deze zeer luxe producten zijn veelal niet in reguliere dierenspeciaalzaken te koop en alleen via internet speciaalzaken te verkrijgen.

Potentiële groei en uitbouw om van uw investering een mooi rendement te behalen zijn volop aanwezig. De marges zijn goed. Op dit moment lopen er diverse acties met detaillisten en zijn er contacten met leveranciers uit Duitsland en China.

Dit bedrijf is bijzonder geschikt als (online) aanvulling op dierenspeciaalzaken.

Om dit bedrijf een succes te laten worden wordt van de potentiële kandidaat affiniteit met social media, commercie en logistieke dienstverlening en affiniteit met deze business verwacht.

De vraagprijs is € 30.000,00. Er is voorraad (excl) echter die behoeft niet te worden overgenomen.