laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


PARTYVERHUUR EN FRANCHISEFORMULE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12234 22-10-2014 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie Niet van toepassing 1.000 - 10.000
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

De markt bestaat uit het faciliteren van zowel grote als kleine evenementen, variërend van bedrijfsfeesten, feesten in het verenigingsleven tot party's van particulieren.

In de markt voor partyverhuur heeft deze organisatie sinds de oprichting in ruim 25 jaar een solide markt positie bereikt. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie en wordt geroemd om zijn flexibiliteit, creativiteit, service en klantgerichtheid.

De onderneming faciliteert feesten en evenementen door middel van verhuur van lounge en design sets tot tenten en tentinrichting, BBQ's en biertap. Daarnaast is er veel ervaring in het logistiek ondersteunen van het evenement.

Het bedrijf is in West Nederland gevestigd. De gehuurde bedrijfsruimte van ruim 1700 m2 beslaat opslag en kantoor. Daarnaast is er een franchisenemer betrokken bij één locatie van het totale aanbod.

De omzet bedraagt rond € 550.000,-- met een EBIT van 10%.

De eigenaar heeft geen opvolging.

Het betreft een aandelen transactie, waarbij de volgende zaken van belang zijn bij de verkoop:

Activa waarin opgenomen:

Volledige inventaris van verhuurartikelen
Voorraad van verbruiksartikelen
Bedrijfsinrichting (w.o. magazijnstellingen, heftrucks)
Overname van de naam en het klantenbestand,
De lopende orderportefeuille
Verkoper is bereid tijdelijk betrokken te blijven en ondersteuning te verlenen.

Wij zien de kandidaat-koper als een partij die reeds in de facilitering van feesten, recepties en evenementen werkzaam is. Te denken valt bijvoorbeeld aan een verhuur- of cateringbedrijf dat vergroting van het werkgebied (regio) zoekt dan wel een aanvulling op het bestaande dienstenpakket.

Daarnaast biedt dit bedrijf ook absoluut een zeer goede kans voor een MBI-er. Het bedrijf beschikt over een grote verhuur-inventaris, welke in eigendom is. Daarmee kunnen de bedrijfsactiviteiten eenvoudig verder uitgebouwd worden zonder direct aanvullende investeringen te vergen.

De vraagprijs voor de aandelen bedraagt € 550.000,--.

Een potentiële koper dient (aantoonbaar) over tenminste € 300.000,-- eigen middelen te (kunnen) beschikken om zich als kandidaat te kwalificeren.

EEN BUITENKANS VOOR EEN STRATEGISCHE KOPER OF EEN MBI-ER MET ENERGIE, PASSIE VOOR HORECA, ORGANISATIETALENT EN COMMERCIEEL GEVOEL.