laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


NIEUW INNOVATIEF BEDRIJF IN BETONMORTEL PRODUCTIE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12228 11-09-2014 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Groningen - - - Niet van toepassing - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Een Betontankstation is een afhaalpunt voor beton en mortels voor de zzp'er. Aannemers, vloerenleggers, tegelzetters en andere professionele bouwers kunnen kleine hoeveelheden beton en mortels direct afhalen zonder te bestellen. Dit bespaart hen veel tijd, geld en levert hen een constante kwaliteit op. Het grootste voordeel is dat zij zelf niet meer hoeven te draaien met hun betonmolen en hun cementgebonden product kant-en-klaar kunnen ophalen.
Het is een bewezen in concept o.a. in Duitsland, Engeland en België. In Nederland is reeds ook het eerste betonstankstation gestart en dit is een succes! Dit is het tweede betontankstation in Nederland en de eerste in de regio Nijmegen.
De markt voor renovatie en verbouwingen blijft zich goed ontwikkelen en de huizenmarkt zit ook weer in de lift. Aangezien in de markt de concurrentie hoeveelheden tot 1m3 vaak niet wil leveren is er genoeg potentieel! De omzetprognose is circa