laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GROOTHANDEL BEDRIJFSUITRUSTINGEN/APPARATUUR

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12203 19-05-2014 Groothandel Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 € 500.000 - € 1.000.000 - - - B.V.

Omschrijving

Zeer goed renderende en groeiende groothandelsonderneming aangeboden ter overname.

Bedrijf bestaat ruim 10 jaar en maakt een sterke groei door, zowel in omzet als in het resultaat.
Gevestigd in de Randstad in 2 huurpanden (showroom met kantoren en magazijnen). Verkoop vindt plaats via de websites in combinatie met de showroom en een goede advisering.
Scherpe prijsstelling, levering uit voorraad, zeer ruim assortiment met keus uit vele merken en BETROUWBAARHEID zijn de belangrijkste kenmerken. Ook in de recessie-tijd heeft het bedrijf zeer mooie groei-cijfers laten zien. Vele vaste en terugkerende klanten, waaronder "grote" namen, geven de kwaliteit van dit bedrijf aan.

Zeer goede import kanalen ( internationaal), waardoor ondanks de zeer scherpe verkoopprijzen, uitstekende marges gerealiseerd worden.

Jaar-omzet > € 8 miljoen, met een winstresultaat van > 10%. Binnen enkele jaren groeien naar 20 miljoen omzet ( en overeenkomstig resultaat ) ligt in lijn met de verwachtingen.
Totaal 7 FTE's plus de eigenaresse vormen het vaste en gedreven team, aangevuld met oproepkrachten.

Reden van verkoop is bijzonder, maar biedt de juiste ondernemer een kans om dit unieke bedrijf over te nemen en verder uit te bouwen.

De vraagprijs voor dit bedrijf is € 5 miljoen, incl. zeer gunstige overnamevoorwaarden en garanties.

EEN ZELDZAME KANS OM EEN DERGELIJK BEDRIJF OVER TE KUNNEN NEMEN. ZOWEL VOOR EEN MBI-ER OF EEN STRATEGISCHE PARTIJ, MAAR ZEKER OOK VOOR EEN INVESTEERDER !!