laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBWINKEL IN HAAR EN COSMETICA

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12190 08-04-2014 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Door verandering van werkzaamheden zoeken wij voor onze goedlopende webwinkel in haar en cosmetica een goede overnamekandidaat.

Deze webwinkel is sinds 2006 actief en levert zowel aan particulieren als aan winkels. Er is een groot klantenbestand waarvan een deel ook in het buitenland (Belgie, Duitsland, Frankrijk, Spanje). Het assortiment bestaat uit meer dan 3000 producten van 200 merken die met name geschikt zijn voor mensen met een getinte en donkere huid. We website heeft ± 500 unieke bezoekers per dag. De omzet bedraagt tussen de 100.000 en 150.000 per jaar.

De website is maatwerk (gebaseerd op os-commerce) en kent vooral aan de administratiekant veel geautomatiseerde taken zoals een compleet barcode systeem. Er zijn diverse (internationale) betaal systemen.
Daarnaast is er een goed bezochte facebook-pagina die met grote regelmaat wordt onderhouden en worden ook regelmatig nieuwsbrieven verstuurd. Adwords campagnes en Google analytics zijn ook natuurlijk ingezet.
Deze webwinkel is te runnen door 1 à 2 personen.

Graag alleen reageren indien u serieus geïnteresseerd bent en voldoende eigen vermogen bezit.