laatst bijgewerkt op: 22-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WINKEL IN DAMESMODE IN MIDDEN-NEDERLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12189 08-04-2014 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Onze relatie is thans eigenaresse van een winkel in damesmode in het midden van het land. Zij exploiteert de onderneming inmiddels meer dan 10 jaar en wenst de onderneming over te dragen aangezien zij zich op andere activiteiten wil gaan richten.
De winkel is gericht op dames in de leeftijd vanaf circa 30 jaar. De onderneming voert diverse gerenommeerde merken en positioneert zich in het 'midden segment' van de markt.

De winkel is gevestigd in een levendig winkelcentrum van een middelgrote plaats in het midden van het land. Het winkeloppervlak bedraagt ruim 100 m2.

De onderneming wordt gedreven in de vorm van een eenmanszaak. De overdracht heeft derhalve betrekking op diverse activa (winkelinrichting) en de locatie.

Ten aanzien van de locatie kan worden opgemerkt dat de huurovereenkomst van het bedrijfspand per eind augustus 2014 door onze relatie is opgezegd en de eventueel overnemende partij een nieuwe huurovereenkomst met de verhuurder dient te sluiten.