laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WIJ ZOEKEN ZELFSTANDIG WERKENDE ONDERNEMERS

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12185 27-03-2014 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - Niet van toepassing - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Wij zoeken zelfstandig werkende ondernemers

Wij zijn een organisatie die de meest voorkomende en best verkoopbare LED- verlichting op de Nederlandse markt verkoopt. Wij zijn specialist in TL vervangers.
Onze nieuwste generatie gepatenteerde LED-verlichting is van absolute topkwaliteit en om dat te onderschrijven bieden wij een garantie van 5 jaar, daar waar de concurrent meestal 3 jaar garantie geeft.

Wij bieden een terugverdienmogelijkheid vanaf 2 jaar! Naast verkoop bieden wij voor klanten ook de gelegenheid om de lampen te huren. 75% van de energiebesparing wordt gebruikt voor de huurovereenkomst en de overige 25% van de energiebesparing behoudt de klant zelf.
LED-verlichting verovert de wereld, is beter voor het milieu en ook voor de portemonnee. Omdat steeds meer bedrijven zich hiervan bewust zijn en ook bereid om te investeren in milieuvriendelijke en energiezuinige verlichting, zoeken wij ter completering van onze landelijke dekking

zelfstandig werkende ondernemers

die met een fantastisch product een mooie onderneming kunnen opbouwen. Wij bieden volop mogelijkheden en zeer goede verdiensten, onder begeleiding van een coach helpen wij met het opstarten van de onderneming.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een combinatie van puur ondernemerschap, duidelijke afspraken, prettige samenwerking en de wil van een ieder om van onze producten een succes te maken

Wij bieden: