laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBWINKEL IN KINDERMEUBELS TER OVERNAME

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12141 28-01-2014 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 - - - - - - V.O.F.

Omschrijving

Beste Geïnteresseerde,

Drie jaar na de start bieden wij onze webwinkel ter overname aan. De drie vennoten die samen eigenaar zijn van de V.O.F. hebben het bedrijf gebracht tot waar het nu is. We zijn echter tot de conclusie gekomen dat het een goed moment is om het over te dragen aan een andere partij. De basis die er nu is, kan gemakkelijk in diverse richtingen worden uitgebreid. We hebben zelf nog allerlei ideeën wat dat betreft, maar we merken dat er ook andere prioriteiten in ons leven komen. Daardoor wordt een groot deel van het potentieel van het bedrijf onbenut gelaten en dat vinden we zonde. Kortom: met de juiste aanpak kan dit bedrijf een vliegende start zijn voor een nog groter succes!


Hier gaat het om:

Product: Kinderbedden op basis van een doorbouwsysteem en diverse aanverwante producten. Ons hoofdproduct wordt geleverd door een Deense fabrikant maar de opzet van de webwinkel biedt veel ruimte voor uitbreiding, zowel in de breedte als in de diepte.

Onze hardlopers verkopen wij uit voorraad. De meeste van onze klanten hebben daardoor hun bestelling binnen enkele dagen in huis. Dat geeft ons een voorsprong op veel concurrenten.

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een cijfer 9 via een onafhankelijke organisatie voor feedbackmanagement.

We hebben diverse investeringen gedaan in de optimalisatie en vindbaarheid van onze website.

In de afgelopen 3 jaar hebben we veel geïnvesteerd in de marketing. Daarmee hebben we klanten geworven maar ook onze naam flink op de kaart gezet.

We hebben de webwinkel geheel in eigen beheer laten bouwen. De webwinkel is gekoppeld aan een voorraadsysteem van dezelfde bouwer. De invulling van de webwinkel is eenvoudig en doen we zelf. Voor ingewikkelde technische vraagstukken kunnen we altijd bij de bouwer terecht. Dergelijke vragen komen echter steeds minder voor omdat er een solide basis is.

Enkele cijfers en getallen:

-Sinds de start ligt de jaaromzet ex. BTW ieder jaar tussen de