laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


INTERNETCONCEPT MET 200 KLANTEN: SITEBUILDER + WEBHOSTING (ABONNEMENTEN)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12125 08-11-2013 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Het betreft een eenvoudig, maar serieus internetconcept met momenteel meer dan 200 klanten. Het product is een website met CMS (sitebuilder) inclusief webhosting. De klanten betalen een vast bedrag per jaar. De sitebuilder werkt zeer eenvoudig. Zowel de inhoud als het ontwerp van de website kan aangepast worden. De klanten kunnen dit eenvoudig zelf. Het product is op maat ontwikkeld op basis van PHP/MySQL en draait op een VPS (virtual private server).

Met 1 fte kunnen er eenvoudig 20 nieuwe klanten per maand worden toegevoegd. De werkzaamheden betreffen dan het aanmaken van een website (vijf minuten) en eventueel het aankleden en vullen daarvan. Dit werk kan ook prima uitgevoerd worden door een stagiair(e). Ondersteuning van bestaande klanten kost zeer weinig tijd: gemiddeld 1 uur per week. Er kan ook voor gekozen worden om geen nieuwe klanten te werven.

De klanten zitten verspreid over Nederland. Een klein aantal komt uit België. De klanten zijn zeer divers: van kapsalon tot adviesbureau en van slager tot hovenier. Sinds de start in 2011 is er nog geen een klant uit ontevredenheid gestopt! Er hoeft niet met klanten te worden afgesproken. Een e-mailadres en telefoon is genoeg om dit concept voor te zetten.

De krachtige naam van het internetconcept en de bedrijfswebsite (die goed in Google is gepositioneerd en waarop automatisch aanvragen binnenkomen) zit bij de overname inbegrepen.

De voorkeur uit naar een koper die het product ook technisch kan onderhouden.

Cijfers huidige situatie
Aantal klanten bij overname: 200+
Jaarlijkse omzet 200 klanten: