laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


TER OVERNAME MEUBEL- VERLICHTINGSZAAK

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12106 27-07-2013 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Overijssel - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname:

Een mooie en goed draaiende meubel- en verlichtingzaak gevestigd in Amsterdam-West / Osdorp aan de Pieter Calandlaan 1001, 1069SC.

Wij zijn als woonwinkel gespecialiseerd in Italiaanse hoogglans meubelen en tevens hebben we een plafond vol hangen met allerlei soorten / stijlen kristallen lampen. Ook "laminaat" en "jaloezien" worden door ons aangeboden.

Onze motto is altijd geweest: "onze service is onze kwaliteit" en dat hebben we geweten want wij hebben hele families die bij ons meubels en verlichting hebben gekocht en nog steeds terug komen. In de 5 jaar dat de winkel op zijn huidige plaats is gevestigd hebben we werkelijk niets aan reklame of marketing gedaan behalve dan op Marktplaats adverteren oftewel er is nog heel veel potentie in deze winkel.

Nu na 12 jaar in deze branche en al 5 jaar op deze locatie een goed lopende zaak te hebben gehad komt er nu iets anders op mijn pad in het buitenland en daarom zoek ik iemand waar ik de zaak aan kan overdragen.

De winkel is ook leeg overdraagbaar.