laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


COSMETICA PRODUCT, BRUIN ZONDER ZON.

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12080 19-02-2001 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - V.O.F.

Omschrijving

Geïntroduceerd wordt een nieuwe zelfbruiningslotion; een selftanning geheel op natuurlijke basis.
Met deze zelfbruiner kun je snel bruin worden, zonder blootstelling aan schadelijke UV stralingen van de zon of zonnebank. Perfect bruin zonder zon.
De zelfbruiningslotion, op basis van kastanje extracten, is gemakkelijk in gebruik. In tegenstelling tot andere selftanning, heeft deze zelfbruiner de textuur van een lotion.
Door deze samenstelling trekt de zelfbruiner snel in, word je snel bruin en kan er (indien gewenst) vrijwel direct na gebruik make-up aangebracht worden.
De bruiningslotion is dermatologisch getest, geschikt voor zowel mannen als vrouwen en gemakkelijk afwasbaar met water.
Bovendien vlekt de bruiningslotion niet en geeft deze niet af. Binnen 10 seconden heb je een stralende, gezonde en egale bruine teint.
Wil je ook een goudbruine teint en snel bruin worden? Ontdek dan nu voor slechts 19,95 euro en wordt ook prachtig bruin zonder zon.

Wij hebben een duidelijke webshop, alsmede informatie in 4 talen, een aantal verkoopkanalen. Het is een mooi product met veel potentie, helaas hebben wij als eigenaren geen tijd en niet de expertise om het op de juiste manier aan de man te brengen. Kopers moeten de winkels langs om het aan de man te brengen. Er lopen nog onderhandelingen met een tweetal grote drogisterij ketens. Er is al veel naamsbekendheid van het product. Inventaris nog ca. 2500 flesjes, veel groeimogelijkheden, bedrijf bestaat net, geen pand, er is veel omzet groei en rendement groot mogelijk, nogmaals het bestaat net. Alle zaken zijn geregeld om de straat op te gaan.