laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SPORT EN BEWEGINGSBEGELEIDING

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12036 12-07-2012 Horeca en Recreatie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

De onderneming is opgericht in 2007 en bestaat inmiddels uit een mooi gloednieuw pand met goede apparatuur en een enthousiaste klantenkring. Bij deze sportstudio zijn er mogelijkheden voor alle doelgroepen, vrouwen en mannen, op elk niveau, getraind of ongetraind. Alles afgestemd op de specifieke behoefte van de cliënten.

Er zijn tal van mogelijkheden om de onderneming verder uit te bouwen. Denk daarbij aan ruimere openingstijden, meer klanten of samenwerking met de lokale bedrijven. . Ook is de activiteit goed te combineren met activiteiten zoals voedings- en gewichtsconsulentie, schoonheidssalon ed.

De onderneming wordt geleid door de eigenaar, waarbij gezegd moet worden dat zijn inzet thans niet fulltime is, omdat hij ook andere activiteiten heeft.

Naast training in kleine groepjes wordt ook 1 op 1 sport- en bewegingsbegeleiding gegeven op afspraak vanuit de eigen studio of op een locatie naar keuze.

Het pand (gebouwd in 2009, dus nieuw) verkeerd niet alleen in een uitstekende staat van onderhoud, maar is ook uitgerust met professionele apparatuur van topmerken en biedt de mogelijkheid om tot ca. 20 cliënten gelijktijdig te ontvangen. Kwaliteit gaat voor kwantiteit!

Het concept van de individuele begeleiding is vrij uniek. In de omgeving zijn wel enkele standaard sportscholen maar niet met dit specialisme en deze kwaliteit.

Het bedrijf is in Midden-Nederland gevestigd. Doordat ook op locatie sportbegeleiding wordt gegeven, reikt het klantenbestand verder dan Midden-Nederland.

Het pand is in eigendom van de onderneming en behoort tot de vaste activa. Huren behoort ook tot de mogelijkheden.

Het bedrijf levert een inkomen op van <