laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ONDERNEMING IN KINDEROPVANG

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12018 26-04-2012 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Het bedrijf is een professionele organisatie in de kinderopvang. Het bedrijf staat voor persoonlijke kinderopvang op maat. Er wordt gestreefd naar optimale zorg, aandacht en liefde voor het kind en de wijze waarop het kind groter groeit.

Er is een naadloze aansluiting in zorg voor het kind en daarnaast de ouder die zich door optimale tweeweg communicatie werkelijk bij de opvang betrokken voelt. De klanten waarderen dit!

Op de vestiging zijn een aantal groepen gevestigd met in het totaal ca. 60 kinderen.

Het bedrijf is gevestigd in Midden-Nederland ten noorden van Utrecht, nabij uitvalswegen en station. Het beschikt over een grote buitenspeelplaats.

Op de groepen staan vaste leidsters die minimaal 2 dagen per week werken. Op de vestiging is een vestigingsmanager aanwezig. Ook wordt er gebruik gemaakt van stagiaires. Het team bestaat uit gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

De huidige eigenaar heeft meerdere vestigingen verbonden aan de kinderopvangbranche in het gehele land en wil zich gaan concentreren op een ander segment in de kinderopvangbranche.

Het bedrijf realiseert al enkele jaren een omzet van ca.