laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


RETAILBEDRIJF ZOEKT ZZP'ERS IN O.A PARKETBRANCHE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12008 22-03-2001 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Omschrijving:
Retailbedrijf gevestigd in zuidoost Brabant is op zoek naar zelfstandig ondernemers in de parket, plafond en zonwering branche die op zoek zijn naar ruimte om hun producten te kunnen presenteren zonder daarvoor torenhoge kosten te moeten betalen.
Wij bieden deze ruimte aan in een goedlopende meubeldetailhandels zaak in zuidoost Brabant.
Voordeel: u betaald slechts 1/3 van de normaal geldende tarieven voor de huur en alle nutsvoorzieningen en er is tijdens winkelopeningstijden steeds goed opgeleid en gekwalificeerd personeel aanwezig voor het ontvangen van uw klanten en eventueel aannemen van goederen en telefoon, zodat u gewoon uw werk kunt doen zoals het monteren en inmeten van vloeren, plafonds en zonwering.
Voordelen op een rij voor alle partijen: lage kosten voor huisvesting en personeel, producten professioneel gepresenteerd, en reeds bestaande traffic van potentiële klanten in de meubeldetailhandelszaak die over en weer geïnteresseerd zullen raken voor alle andere producten (kruisbestuiving).
Kortom een unieke formule met alleen maar voordelen voor alle partijen.