laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GROOTHANDEL IN BEDRIJFSKLEDING EN PBM'S

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12006 07-03-2012 Groothandel - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van bedrijfskleding en PBM's, waaronder producten onder eigen label. Het bestaat meer dan 15 jaar en heeft een zeer goede naam als kwaliteitsbedrijf met een klantgerichte en oplossingsgerichte aanpak.

Het bedrijf geniet van een nog steeds groeiende klantenkring. De hoge mate van automatisering, uitstekende leverancierscontacten en uitbreidingsmogelijkheden op zowel product- als marktgebied geven voor een nieuwe eigenaar ruime kansen om tot verdere groei van de omzet te komen.

Organisatie
Het bedrijf kent een platte structuur en er heerst een goede teamgeest. Er is veel persoonlijk contact met de klanten en men is zich ervan bewust dat de klanten er zijn omdat zij vertrouwen op de goede adviezen en de hoge kwaliteit.

Er wordt voorraad aangehouden van een gedefinieerd aantal producten om een snelle, zekere levering te kunnen waarborgen.

De huidige eigenaar is de oprichter van het bedrijf. Zijn werkzaamheden bestaan uit het aansturen van het team en het, in samenwerking met desbetreffende functionaris, bepalen van de strategieën, zowel naar klanten als intern en naar leveranciers.

Vestiging
Het bedrijf is gevestigd in Midden-Nederland. Men beschikt over een mooi, representatief, modern bedrijfspand, dat gehuurd wordt.

Reden van verkoop
De eigenaar heeft andere activiteiten opgezet en wenst zich hierop te concentreren. De eigenaar zal de koper gedurende een zekere periode begeleiden.

Uitgangspunten verkoop
De volgende zaken zijn van belang bij de overdracht van de onderneming:

- Verkoop betreft een aandelentransactie.

Overdracht is volledig going-concern inclusief:

- Vakkundig en gemotiveerd personeel;
- Inventaris;
- Voorraden;
- Huurcontract;
- Ruime overdrachtsperiode van kennis en ervaring;
- Overname van alle klanten- en leverancierscontracten;
- Website.

Overnamesom
De verkoopvraagprijs voor deze onderneming bedraagt