laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


VROUWENKLEDINGMERK MET WEBSHOP

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11993 23-01-2001 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zeeland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Het merk bestaat 1,5 jaar. Door andere activiteiten van de eigenaresse is besloten het te verkopen. De basis van het merk is opgebouwd en door de al bestaande website, webshop en voorraad is er een vliegende start te maken. Daarna is het mogelijk het merk in dezelfde lijn door te zetten of naar eigen idee in dt vullen.

De doelgroep is vrouwen van 25-40 jaar in het middensegment. De kleding is geschikt voor alle seizoenen. De verkoop loopt via de vaste afnemers (webwinkels en winkels) en de webshop.

Door middel van het inzetten van marketingtools en het uitbreiden van de verkooppunten kan men een goed draaiend kledingmerk genereren.

De kleding wordt ingekocht bij een vaste leverancier in Azië. De werkzaamheden zijn vanaf elke locatie uit te voeren en de voorraad bezet circa 1,5m3.

Het merk heeft de afgelopen tijd niet de aandacht gekregen om verder te groeien, maar heeft veel groeipotentie zonder de tijd en inzet te hoeven besteden aan de opstartfase. Het is een ideale uitdaging voor iemand die van marketing, mode en ondernemerschap houdt.

De eigenaresse is de eerste maand na overname beschikbaar voor vragen en hulp.