laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


FOOD SPECIALITEITEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11988 16-01-2012 Industrie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - B.V.

Omschrijving

De markt van de voedingsindustrie is een interessante markt waar veel aanbieders actief zijn. Concurrentievoordeel is te halen zowel aan de productiekant als in de marketing. Technologische ontwikkelingen geven mogelijkheden om kwaliteit en rendement te verbeteren. Zekerheid geeft de markt ook; voeding blijft altijd gevraagd.


Dit bedrijf in food specialiteiten bestaat sinds 2008. De afgelopen jaren is een uniek concept ontwikkeld. Het bedrijf heeft een assortiment aan specialiteiten, die ontleend zijn aan het gevoel en de smaak van vroeger. Entourage en machinepark zijn modern en voldoen aan de hoogste kwaliteit - en hygiënenormen die vandaag de dag vereist worden. Er is voldoende machinecapaciteit aanwezig om uit te breiden.
Het bedrijf bevindt zich, gezien de bereidingswijze, kwaliteit en smaak van de producten, in het hogere segment. Het klantenbestand bestaat vnl. uit groothandel, maar er wordt ook aan de retail geleverd.

Het bedrijf is groeiend in omzet en winst. Het pand, waarin de activiteiten plaatsvinden, beslaat 250 m2 , is eigendom van één van de eigenaren, maar maakt geen onderdeel uit van de overname.
Binnen de huidige parameters zijn er belangrijke groeimogelijkheden. Verdere groei kan relatief eenvoudig bereikt worden door uitbreiding van het productenpakket. Binnen het huidige pand is voldoende ruimte voor uitbreiding beschikbaar.

De onderneming wordt thans gedreven als vennootschap onder firma, de overdracht zal een "Activa-transactie" zijn. De overname(vraag)prijs is