laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


TE KOOP: VERHUUR/VERKOOP VAN PARTYBENODIGDHEDEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11974 01-12-2011 Horeca en Recreatie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
België - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

De onderneming welke een bedrijfshistorie van ruim 25 jaar heeft is gevestigd in de Belgische Kempen en bedient voornamelijk regionaal (in Belgische Kempen en Antwerpen) haar cliënteel.

De activiteiten van de onderneming bestaan uit de verhuur/verkoop van partybenodigdheden zoals bestek, serviesgoed, kook- en baktoestellen, koelingen, tapwagens etc. ondermeer via de online webshop en een op de bedrijfslocatie ingerichte showroom. Het actuele bestand van (vaste)cliënten is goed gespreid (B2B en particulier) en is divers. Binnen het B2B segment worden aan een winkelketen met ca. 150 winkels in België op vrijwel permanente basis winkel- voorraadtenten verhuurd.

De onderneming is tevens dealer voor België van een aantal buitenlandse merken op het gebied van tenten, mobiele koelaanhangwagens en horecamaterialen zoals herbruikbare bekers en glaswerk.

De reden van verkoop van de onderneming ligt in het feit dat de directeur-aandeelhouder (DGA) de pensioengerechtigde leeftijd nadert en geen opvolging binnen de familiekring heeft.