laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


IMPORTEUR VAN VOUWBOTEN EN BOOTKACHELS

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11901 15-05-2001 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Wij zijn importeur van een bekend merk vouwboten t.b.v. watersport en vissport voor de Benelux en Frankrijk. Tevens importeren wij een bekend merk dieselbootkachels voor de Benelux, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Zweden en Finland.

Wij doen hiervoor in deze landen de alleenverkoop en (doorgaans) direkt aan de consument. Alleen aan échte jachtwerven leveren wij met korting.

De opvouwbare vouwboot wordt door ons nu 20 jaar geïmporteerd. I.v.m. het gebrek aan een opvolger van het bedrijf, willen wij het bedrijf met het exclusieve importeurschap voor de Benelux en Frankrijk verkopen. Met de fabrikanten zijn hier duidelijke afspraken over gemaakt en alle contacten lopen dan ook via ons bedrijf.

Sinds 5 jaar zijn wij ook de exclusieve importeur voor een bekend merk dieselbootkachels/ovens. Een no-nonsense kachel die het (vrijwel) altijd doet en daarom geliefd is bij de bootbezitter die op het schip woont of langer wil doorvaren in de seizoenen.

Na enkele mindere jaren i.v.m. de financiële crisis zijn er nu weer goede toekomstmogelijkheden. Een omzet van