laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GESPECIALISEERD KANTOORINRICHTER/OFFICE CENTER IN FRIESLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11897 11-05-2001 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - V.O.F.

Omschrijving

Gespecialiseerd kantoorinrichter/office center in Friesland

De onderneming is leverancier voor een totaalconcept voor kantoorinrichting en automatisering. Zowel de particulier als de zakelijke gebruiker behoort tot de klantenkring. Het productaanbod wordt in een eigen pand in Zuid-Friesland aangeboden, er is zeer veel traffic langs de locatie.
Vanaf 1 januari 1990 is de onderneming gestart met haar activiteiten in de kantoorinrichting en automatisering. Zoals zoveel bedrijven is ook deze onderneming gestart vanuit de garage naast de woning.
In de loop der jaren heeft de vestiging zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van kantoorartikelen en inrichting. Daarnaast heeft de onderneming ook een automatisering afdeling. Doordat er raakvlakken zijn met de technische kant van kantoor benodigdheden zijn o.a. computers en daarbij behorende apparatuur aan het assortiment toegevoegd. Deze ontwikkeling heeft veel omzet gegenereerd in diverse jaren en heeft ook synergetische effecten gehad op de totaal omzet. Het verkopen van deze technische apparatuur impliceert dat ook in de omzetten altijd zogenaamde pieken en dalen voorkomen, het is de zogenaamde cyclische markt. De onderneming is actief als vennootschap onder firma, er zijn twee vennoten. Er staan twee personeelsleden op de loonlijst, totaal werken zij ca. 80 uren per week. De eigenaar draait winkeltechnisch de zaak en is het eerste aanspreekpunt wanneer er klanten binnenlopen in het pand. Er zit voldoende flexibiliteit in de in te zetten uren per week. Het ziekteverzuimpercentage is praktisch nihil. De medewerkers vallen niet onder een Cao maar worden wel conform de CAO betaald en behandeld.

Voor nadere informatie: Succesor Select B.V.
T.a.v. Melle F. Veenstra
Tel: 0511-542 910