laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


KLUSSENBEDRIJF IN NOORD- NEDERLAND (SPECIALISME: ROOKKANAAL EXPERT)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11883 18-04-2001 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Klussenbedrijf in Noord- Nederland (specialisme: Rookkanaal expert)

Het klussenbedrijf annex aannemingsbedrijf bestaat sedert ca. 1984. De onderneming stond en staat voor kwaliteit en is gespecialiseerd in rookkanalen. De projecten worden voornamelijk uitgevoerd in de drie Noordelijke provincies. Er zijn drie full-time all-round werklieden en twee handlangers binnen het bedrijf actief. Het onroerend goed behoort ook tot de verkoop, in de loods is een werkplaats, kantoor en sociale ruimten. De locatie is pas vernieuwd en volledig gerenoveerd. Het te verkopen onderdeel van de onderneming is actief als éénmanszaak. De eigenaar is in zijn functie van directielid verantwoordelijk voor de algehele leiding van de onderneming. Verder is er een calculator/werkvoorbereider. Het bedrijf valt binnen de bouw CAO. De werknemers worden boven de CAO betaald. De oorspronkelijke activiteiten van het bedrijf bestonden uit het in opdracht uitvoeren van burgerlijke bouwprojecten. Middels onderhoudscontracten worden klanten vastgelegd en jaarlijks bezocht voor schoorsteen vegen, onderhoud en eventueel reparatie.
Doordat binnen het bedrijf of in de naaste familie geen opvolging aanwezig is, heeft de eigenaar besloten over te gaan tot verkoop van de onderneming..Wij zoeken een grote partij die het geheel kan overnemen maar ook kan betalen. Deze partij zou een groot bouwbedrijf kunnen zijn die op zoek is naar specialisatie. Een andere mogelijkheid is een partij met een twee hoofdige leiding, die wil opsplitsen.

Voor nadere informatie: Succesor Select B.V.
T.a.v. Melle F. Veenstra
Tel: 0511-542 910 of 06 - 22 99 28 04