laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


AUTOMOBIELBEDRIJF MET WERKPLAATS EN WONING IN GRONINGEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11882 18-04-2001 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Automobielbedrijf met werkplaats en woning in Groningen


De onderneming is in 1975 door de eigenaar en zijn vrouw gestart vanaf de huidige locatie. In de loop van de tijd zijn de huidige loodsen bijgebouwd en voldoen deze aan de eisen van deze tijd. Zo voldoet de aanwezige werkplaats met een viertal bruggen aan alle (vergunning)eisen en is er naast de showroom voldoende ruimte om auto's te koop aan te bieden. De meest uiteenlopende merken auto's worden daarbij aangeboden. Van stationwagen tot Sedan, van Opel tot Alfa Romeo.
De locatie is gelegen aan een doorgaande weg op een mooie zichtlocatie en is voor potentiële kopers eenvoudig te vinden. Het totale terrein is ca. 5.000 m² groot en is voor een groot deel omheind met een hekwerk. In de werkplaats is een vloeistofdichte vloer met vet afscheider aanwezig. Er zijn twee kantoren en sociale ruimten aanwezig.. De locatie ligt aan de rand van een woonwijk van de stad en is voor de potentiële klanten eenvoudig te vinden. Indien gewenst wordt bij de aankoop van een auto ook de financiering voor de klant verzorgd.
De onderneming opereert als eenmanszaak, die ook het onroerendgoed in eigendom heeft. Het rendement van de onderneming is, gezien de economische omstandigheden, goed te noemen. Tot de verkoop behoort de onderneming, het totale onroerend goed alsmede het naast gelegen woonhuis. Er zijn 3 medewerkers in vaste dienst, de administratie wordt uitbesteed. De reden van verkoop is de leeftijd van de ondernemer, hij wil stoppen op korte termijn, er is geen opvolger binnen de familie of in het bedrijf.

Voor nadere informatie: Succesor Select B.V.
T.a.v. Melle F. Veenstra
Tel: 0511-542 910 of 06 - 22 99 28 04